Ideale kentekenplaathouder ontwikkeld


Onlangs is een nieuwe kentekenplaathouder ontwikkeld door dhr. Hans Ehrensperger uit Schagen. Deze kentekenplaathouder kan de garage- en handelaren veel ergernis besparen bij het gebruik van de handelaars kentekenplaat ofwel de zgn. groene plaat. In de oude situatie moesten de platen op een veelal onhandige manier worden bevestigd.

Het is alom in de branche bekend dat deze platen gemakkelijk verloren raken en dat dit de nodige financiŽle- en administratief rompslomp met zich meebrengt.

Dit alles is met deze handige kentekenplaathouder verleden tijd en de afmetingen zijn vrijwel gelijk gebleven. De mogelijkheid tot de opdruk van de bedrijfsnaam is ongewijzigd.

Hoe werkt het. De kentekenplaathouder houdt de originele kentekenplaat vast achter vaste nokjes. Voor deze plaat kan op een eenvoudige wijze een tweede plaat worden geplaatst die via beweegbare nokjes op een zeer eenvoudige wijze weer kan worden verwijderd.

Een andere gebruiksmogelijkheid is het gebruik van de occasion platen. Het plaatsen en verwijderen van deze platen wordt veelal, in tijd gezien, als tijdrovend ervaren. Met het gebruik van deze kentekenplaathouder is het secondewerk geworden om de plaat te plaatsen als ook te verwijderen.


Voor meer informatie kunt U contact opnemen met Andrť Groot of Hans Ehrensperger.

Levering vindt uitsluitend plaats via de groothandel.