Een gepatenteerde kwaliteits kentekenplaathouder, type ''one4two''. In deze kentekenplaathouder kunt U twee platen plaatsen. De basis kentekenplaat wordt vastgeklemd d.m.v. een ingenieus kliksysteem. Doordat de plaat achter in de houder zit is deze moeilijk te verwijderen hetgeen diefstal van de kentekenplaat tegen gaat.


Een tweede plaat kunt u gemakkelijk voor de basisplaat bevestigen bijv. voor een proefrit even de groene handelaars plaat plaatsen of bij verkoop kunt u allerlei andere tekstplaten plaatsen zoals bijv. diesel, occasion uw bedrijfsnaam en ga zo maar door. Deze houder voorkomt verlies van de groene handelaars plaat! Geen elastiekjes of touwtjes meer nodig, geen beschadigingen meer op het lakwerk, gewoon strak op de auto en de One4two kentekenplaathouder zorgt voor een professionele uitstraling.


De kentekenplaathouder is ook zeer interessant voor de aanhangwagen branche tot 750 kg. De praktijk leert dat deze aanhangwagen zeer regelmatig worden uitgeleend en dan moet de kentekenplaat van het trekkende voertuig achterop worden gemonteerd. Dit kan nu heel eenvoudig door de tweede plaat voor de vaste plaat te plaatsen. Geen schroeven of elastiekjes meer nodig.


De one4two kentekenplaathouder is te bestellen met of zonder tekst.